کشور پهناور ایران میتواند در جایگاه یکی از بزرگترین و مهمترین تولیدکنندگان غذا در جهان قرار گیرد، زیرا از مزیتهای بینظیری برخوردار است که کمتر کشوری تمامی آنها را یکجا دارد. این سرزمین کشتزارهای مستعد با آب و هوای مساعد برای تولید انواع محصولات کشاورزی دارد، در عرصه تجارت بین المللی و منطقهای از موقعیت استراتژیک برخوردار بوده که زیرساختهای حمل و نقل ریلی سراسری همراه با دسترسی مناسب به آبهای بینالمللی، میتواند آن را در شرایط بسیار موثرتری نیز قرار دهد. از سویی دیگر، برخورداری از دانش و فناوری روز دنیا و نیروهای انسانی متخصص و با انگیزه رسیدن به این جایگاه را آسان و در دسترستر میسازد. مدیریتی برگرفته از خرد جمعی، کار تیمی، پایبندی به مسئولیتهای اجتماعی و اعتماد به جوانان دانش محور نیز به تحقق این امر میکند.
گروه صنعتی و پژوهشی زر با اعتماد به توان سرزمین خود و به پشتوانه 30 سال حضور موثر بنیانگذارش در عرصههای تولیدی و صنعتی، زیرساخت خود را در سال 1372 پایهریزی و در سال 1377 محکم و استوار کار خود را در صنعت آغاز نمود. سپس در سال 1380 برای اولین بار در ایران خطوط تولید آرد سِمولینا را راه اندازی کرد.
در عین حال همزمان با توسعهی کارخانه آرد، واحد تولیدی پاستا، در سال 1384 راه اندازی شد و توانست با تولید محصولاتی با کیفیت، سهم موثری را در بازارهای داخلی کسب کند به نحوی که طی 5 سال ظرفیت تولید خود را همراه با افزایش تعداد خطوط، به میزان قابل توجهی ارتقاء داده است.